CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkanlarından Oluşan Heyet Belediyemiz Ziyaret Etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Veli AĞBABA, CHP Parti Meclis Sorumlu Üyesi Sayın Ezgi AKAR, Erzincan Milletvekili Sayın Muharrem IŞIK, İlimiz Milletvekili Sayın Tanju ÖZCAN,  Kardeş Belediyemiz Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Aykurt NUHOĞLU, Bandırma Belediye Başkanı Sayın Dursun MİRZA ve CHP Bolu İl, İlçe ve Belde teşkilatından oluşan heyet belediyemizi ziyaret etti.  Ziyaret esnasında Parti Genel Başkan Yardımcısı ve misafir Belediye başkanları Beldemiz de yapılacak olan yatırımlarda her türlü desteğe katkıda bulunacaklarını, kardeş Belediyemiz Kadıköy Belediye Başkanı Sayın NUHOĞLU’ da Belediye olarak her zaman yanımızda olacaklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi. Belediye Başkanımız Sayın ATEŞ bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek gerek Sayın Genel Başkan Yardımcısı ve diğer misafir Belediye Başkanlarına teşekkürlerini arz etti.